Zekerheden

Een eigen woning laten bouwen is een belangrijke stap, die je weloverwogen neemt. Dat geldt ook voor de keuze van ontwikkelaar: om samen te bouwen, moet je elkaar blindelings kunnen vertrouwen.
Daarom is de dienstverlening van Home2Build gestoeld op vijf vaste pijlers die er samen voor zorgen dat de bouw van uw woning bij ons gegarandeerd in goede handen is.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Top kwaliteit

Home2Build werkt uitsluitend met professionals, vakmensen die hun expertise keer op keer in de praktijk bewezen hebben. Dat zie je terug in de manier waarop we bouwen: traditionele houtenskeletbouw op locatie, zodat je de bouw van je eigen woning stap voor stap kunt volgen.

Topkwaliteit
Goede prijzen

Transparante prijzen

De prijzen van Home2Build zijn helder opgebouwd, op basis van de keuzes die je maakt voor jouw woning. Groter of kleiner, meer of minder luxueus – je ziet het meteen terug in de prijs. Met behulp van de prijscalculator op onze website heb je snel een goede prijsindicatie van jouw huis. In vervolggesprekken stellen we samen de daadwerkelijke begroting op: zo voorkomen we verrassingen achteraf en word je nooit geconfronteerd met verborgen kosten.

Afspraak is afspraak

Naast vakexpertise worden de professionals die namens Home2Build jouw huis bouwen geselecteerd op basis van betrouwbaarheid: leveren wat er afgesproken is, binnen planning en budget. Alle afspraken die we maken, staan dus als een huis – daarop kun je rekenen.

afspraak is afspraak
Grip op het proces

Grip op het proces

De werkwijze van Home2Build is gebaseerd op transparantie en betrouwbaarheid. Dat zorgt ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten en wanneer. Als opdrachtgever heb je zo grip op het proces.
Heb je toch vragen, dan heb je één aanspreekpunt: Home2Build. Dat geldt voor het bouwproces maar ook voor garantiezaken achteraf.

Solide garantie

Home2Build bouwt unieke vrijstaande woningen van topkwaliteit, die voor de volle honderd procent voldoen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Daarbij horen solide garantievoorwaarden, waarop je ook na oplevering kunt bouwen:
– Een onderhoudstermijn van zes maanden van jouw woning. Binnen deze periode heb je recht op herstel van eventuele gebreken die zich pas na de oplevering hebben geopenbaard.
– Vijf jaar na oplevering garantie op verborgen gebreken die je redelijkerwijs niet eerder had kunnen ontdekken.
– Tien jaar na oplevering garantie op ernstige gebreken, waarbij bewoning onmogelijk is of aanzienlijk gevaar oplevert.

Solide garantie
Website en hosting door Studio2

Pin It on Pinterest

Share This