Een prefab woning van Home2build kunt u als volgt samenstellen.

01. Prefab woning Catalogus

Een huis bouwen doe je samen met Home2build, de eerste oriënterende stappen kun je zelf en vrijblijvend in onze catalogus woning configurator doen.

De catalogus woning configurator is gevuld met 350 bouwprijzen, 8 woningtypen en 25 afmetingen. Indien u een ander woningtype of afmeting wenst, kunt u vrijblijvend contact met Home2build opnemen via telefoon, email of chat.

Een prefab woning wordt met een houtskeletbouw bouwsysteem gerealiseerd en aan de buitenzijde voorzien van een bakstenen gevel en keramische dakpannen.  Uw unieke woning wordt afgebouwd of casco opgeleverd, elke variatie van uitvoering en oplevering is bespreekbaar, onze prefab woningen zijn flexibel en gemakkelijk aan te passen aan uw woonwensen.

Nieuwsgierig?

Stel zelf in 5 minuten uw eigen unieke houtskeletbouw prefab woning online in de catalogus woning configurator samen en ontvang na registratie uw offerte!

02. Prefab woning ontwerpen

Een huis bouwen doe je samen met Home2build, u ontwerpt samen met onze architect uw droomhuis.

Na een eerste kennismaking maakt de architect een eerste schets of vormt zijn of haar idee idee voor uw nieuwe woning. Deze is gebaseerd op uw gewenste bouwkavel of bouwgrond, het programma van eisen en het beschikbare budget. Dit idee wordt vrijblijvend en gratis aan u gepresenteerd.

Nadien kan de architect voor u, tegen een geringe vergoeding, een ontwerp maken. Wij verzorgen tevens dat u hierbij een passende offerte voor de realisatie van uw prefab woning ontvangt.

Onze architect staat ingeschreven in het wettelijke architecten register van BNA (branchevereniging Nederlandse architecten). Hij of zij voldoet hiermee aan de vereisten zoals opleiding en ervaring. Op deze manier wordt getracht de kwaliteit van de ontwerpen te waarborgen.

Nieuwsgierig?

informeer naar de mogelijkheden en maak snel een afspraak.

03. Prefab woning bouwen

Een huis bouwen doe je samen met Home2build, U heeft al een woningontwerp en bent op zoek naar een bouwer voor uw prefab woning.

Nieuwsgierig?

Stuur vandaag nog uw ontwerp naar info@home2build en ontvang snel een offerte op maat.

Contactgegevens


Home2build

Nieuwe Vaart 17
1823 DG, Alkmaar
072-5644411
info@home2build.nl

BTW NL185271376B01
KvK 61308358

Lid van


Bezoekadres


Home2Build

Nieuwe Vaart 17
1823 DG Alkmaar
Plan je route

Website en hosting door Studio2

Pin It on Pinterest

Share This