Over ons

In 2013 bouwde Raymond van der Linden Vooren zijn eerste eigen huis. Iedereen uit zijn vrienden- en kennissenkring was laaiend enthousiast over het eindresultaat maar vrijwel niemand durfde dezelfde stap te nemen.  Waarom niet? ‘Te ingewikkeld’, ‘Kost teveel tijd’ en ‘Is onbetaalbaar’, zeiden de meeste mensen. Zonde, dacht Raymond. Want hij wist dat het niet zo hoefde te zijn. Dat moest toch anders kunnen … Vanuit deze gedachte heeft Raymond in 2016 Home2Build opgericht.

Home2Build is een ontwikkelaar die het ontwerp- en bouwproces overzichtelijk maakt en helder is over keuzes en kosten. De onderneming is weliswaar nog jong maar Raymond zelf heeft ruim 30 jaar ervaring met ‘de bouw’, in architectonische functies en als ontwikkelaar bij een grote woningcorporatie. Daardoor weet hij precies wat je nodig hebt om een ontwerp- en bouwproces tot een goed einde te brengen. En heeft hij een netwerk van leveranciers die alle onderdelen binnen dat proces tot in de puntjes beheersen.

H

30 jaar ervaring

H

Vakmanschap

Home2Build biedt unieke, vrijstaande woningen gebouwd door vakmensen. Je huis wordt niet gemaakt in een fabriek maar geheel op locatie gebouwd door een team van experts. Timmerlieden, metselaars, stukadoors of schilders – ze werken allemaal op traditionele wijze om topkwaliteit te garanderen.

Contactgegevens


Home2build

Nieuwe Vaart 17
1823 DG, Alkmaar
072-5644411
info@home2build.nl

BTW NL185271376B01
KvK 61308358

Lid van


Bezoekadres


Home2Build

Nieuwe Vaart 17
1823 DG Alkmaar
Plan je route

Website en hosting door Studio2

Pin It on Pinterest

Share This