Onze werkwijze

Je eigen huis laten bouwen is niet zo ingewikkeld als je denkt. Met Home2Build ben je slechts vijf stappen verwijderd van jouw droomhuis.

Locatie

Schets

Ontwerp

Contract

Bouwfase

Slider

Locatie

Je hebt een kavel in eigendom of in optie waarop je een vrijstaand huis wilt bouwen.

Locatie, woning
j

Schets

Hoe wil je wonen? Op hoeveel m2? Hoe breed en hoe hoog wordt jouw huis? Door een keuzes te maken binnen een aantal van dit soort basiskenmerken, kun je via de website van Home2Build snel een vrijblijvende kostenindicatie ontvangen. Dan zie je meteen of je woonwensen haalbaar zijn en kom je al kiezend en combinerend tot de contouren van jouw ideale woning.

Ontwerp

Iedere woning die Home2Build bouwt is uniek. Samen met een architect bekijk je hoe je jouw stempel wilt drukken op je droomhuis en de perfecte indeling voor jouw huishouden kunt maken.

Ontwerp van de woning
Ondertekening van het contract
i

Contract

Zijn alle keuzes gemaakt en ben je honderd procent tevreden, dan zet Home2Build alles op een rij in het definitieve ontwerp en de aanneemovereenkomst. Als de overeenkomst is getekend, zorgt Home2Build ervoor dat alle vergunningen worden aangevraagd en alle voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd. Jouw werk zit er voorlopig op!

Bouwfase

Zodra alle vergunningen rond zijn, begint de bouwfase. Een team van vakmannen gaat aan de slag om jouw droomhuis te realiseren. Na het vieren van de eerste paal in de grond duurt het gemiddeld 3 a 4 maanden voordat de sleutels aan je worden overhandigd en je de trotse eigenaar bent van je eigen, unieke vrijstaande woning.

Sleutel, bouwproces
Website en hosting door Studio2

Pin It on Pinterest

Share This