Bouwgarant

Home2build is lid van Bouwgarant en Bouwend Nederland, voor u als klant een extra fijn gevoel van zekerheid dat juist deze belangrijke partners in de bouw achter ons bedrijf staan.

Kies voor zekerheid !

Zeker weten dat de bouw probleemloos verloopt
Kiezen voor met een BouwGarant-aannemer, dat is kiezen voor optimale zekerheid bij uw bouw-, verbouw- of renovatieproject. Dit zijn de zekerheden van BouwGarant:

Diploma’s & verzekeringen
Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Als u een BouwGarant-aannemer inschakelt, bent u er zeker van dat u werkt met een ervaren vakman die zijn zaken op orde heeft.

Kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen
Om het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen, moet een bouwbedrijf aan een reeks van kwaliteitseisen voldoen. Die eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren, hoe hij meer- en minderwerk berekent en zijn werkwijze bij oplevering. Ook zaken als de kredietwaardigheid worden gecontroleerd. Als de aannemer het BouwGarant-keurmerk eenmaal heeft, wordt hij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Aantoonbare ervaring
Een BouwGarant-aannemer moet aantonen dat hij ervaring heeft in de bouw. Hij moet minimaal twee jaar actief zijn als aannemingsbedrijf en onder de activiteit ‘hoofdaannemingsbedrijf in de bouwnijverheid’ ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Zo weet u zeker dat de aannemer u goed kan adviseren en het werk naar behoren uitvoert.

Duidelijke afspraken
Een BouwGarant-aannemer maakt duidelijke afspraken en zet die voor u op papier. Die afspraken gelden niet alleen voor de offerte, maar voor het hele traject tot en met de oplevering. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

De BouwGarant-klachtenregeling
Mocht er toch iets misgaan tijdens de bouw en u komt zelf met uw aannemer niet tot een oplossing, dan biedt de klachtenregeling van BouwGarant uitkomst. We doen er alles aan om samen met u en uw aannemer tot een oplossing te komen.

BouwGarant-garantie voor extra zekerheid
Als u een BouwGarant-garantie afsluit, kunt u rekenen op extra zekerheid, bijvoorbeeld bij faillissement van uw aannemer. Het bouwproject wordt dan toch voltooid. Er is een Nieuwbouwgarantie, een Verbouwgarantie en een EnergiePrestatiegarantie

Geschillencommissie
BouwGarant-aannemers zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw. Dit is een onafhankelijke instantie die u kunt inschakelen als u een probleem heeft met uw aannemer, waar u samen of na tussenkomst van BouwGarant niet uitkomt. De Geschillencommissie is opgericht door de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en BouwGarant.

Kijk voor meer informatie over Bouwgarant op www.bouwgarant.nl

Contactgegevens


Home2build

Nieuwe Vaart 17
1823 DG, Alkmaar
072-5644411
info@home2build.nl

BTW NL185271376B01
KvK 61308358

Lid van


Bezoekadres


Home2Build

Nieuwe Vaart 17
1823 DG Alkmaar
Plan je route

Website en hosting door Studio2

Pin It on Pinterest

Share This